Comert

Stam la dispozitia clientilor actuali si cele viitoare cu o gama larga de produse din fabricatia proprie si cele din import.Dispunem de gama intreaga de dimensuni de curele de transmisie si covoare de cauciuc.Sucursala din Szombathely functioneaza ca un magazin de vanzare cu amanuntul si pe langa gama de produse din cauciuc comercializeaza si produse industriale de fier inoxidabil.

Excel Belt

Excelbelt Logo Capribelt RoCurea de transmisie fabricata in China, prezent pe piata Ungariei din 1999. Compania noastra comarcializeaza acest brand cu pret avantajos si calitate fiabila din anul 2000.
Oferim gama intreaga de dimensiuni din curele de transmisie industriale, cele inguste si dintate pentru industria de automobile. Contactul direct cu fabrica din Shanghai faciliteaza aprovizionarea usoara. Obiectivul producatorul fiind servirea cerintelor clientilor in cel mai scurt timp posibil.

Excel Belt Website

Good Year

goodyearCompania de cauciuc Good Year a fost infiintata in anul 1898 in SUA, si a devenit rapid lider pe piata de anvelope. Prin largirea gamei de fabricatie au inceput si productia de curele de transimisie pe langa alte produse din cauciuc.

In 1910 deja au deschis si reprezentanta in Europa (Wolverhampton, Anglia). Obiectivul primar este de a deveni lider si pe piata europeana. Prin urmare au fondat o societate mixta in Krajn, Slovenia lansand productia de curele de transmisii si in Europa. Aceste produse impreuna cu cel din fabricile din America de Nord si Sud sunt centralizate la depozitul din Chasetown Birmingham (Anglia).

Curelele Good Year sunt de cele mai buna calitate posibila, si pe langa acesta furnizeaza servicii de inalta calitate pentru clientii lor. Pastrand in mod constant legatura cu clientii, principilul cel mai important al politicii lor de afaceri este satisfactia clientilor.

Good Year Website

Anker Flexco

Ankerflexco logo Capribelt RoSituat in orasul german Rosenberg, din regiunea Baden-Würtenberg – regiune recunoscuta pe plan international despe calitatea produselor mecanice si utilaje industriale.
Fabrica a fost fondata de catre Wilhelm Sülzle in anul 1880 si poarta aceasta denumire din anul 1999. Comercializarea de copci agriculturale si industriale au avut loc pentru prima oara in aceasta regiune.

Sunt producatori de copci Anker din 1949 si se ocupa si de echipamentele si utilajele necesare pentru fabricarea acestora, fiind deja sunt distribuitori pe plan mondial.
In 1960 s-a mutat fabrica din centrul orasului in parcul industrial aflata in marginea de vest al orasului.

De atunci, teritoriul fabricii a crescut de 3 ori (1974, 1985, 1991).Astazi, zona de productie si depozitare a companiei a depasit 5000m2. Calitatea, fiabilitatea produselor si reteaua de service bine definita asigura reputatia companiei si in ziua de azi.

Anker Flexco Website

  • stomil logo Capribelt Ro
  • Ankerflexco logo Capribelt Ro
  • Excelbelt Logo Capribelt Ro
  • Silicone Logo Capribelt Ro
  • Optibelt logo Capribelt Ro
  • SNR-NTN logo Capribelt
  • Temac logo Capribelt Ro
  • Valmont Capribelt Ro