Lanturi cu pinteni pentru adaptoare recoltare porumb

Lanturi cu pinteni pentru adaptoare recoltare porumb

Recoltarea porumbului sau a floarei-soarelui este o afacere provocatoare in timpul unui sezon, care nu lasa loc pentru defectiuni sau functionari defectuoase ale utilajelor si echipamentelor ce pot duce la pierderi din recoltare, si implicit profitul final. Pretutindeni se doreste si se fac eforturi pentru obtinerea unui succes comercial in operatiunile agricole, acest lucru depinzand in mare parte de utilaje si echipamente agricole fiabile, profesionale si esentiale in operatiunile de zi cu zi.

Spre exemplu, importanta Lantului cu pinteni de la adaptorul de porumb de la combina agricola (ex: CLAAS, DOMINATOR, FANTINI, GERINGHOFF , BOURGOIN, CAPELLO, DOMINONI, JOHN DEERE, OLIMAC, OROS, SIP TORNADO, ZMAJ etc.), cunoscut sub numele de lant de recoltare a stiuletelui de porumb) care ruleaza intr-un mecanism de rampa prin care strange tulpinile si apoi le taie cu niste perechi de cutite/ lamele de tip taiere-circulara. Dupa aceea, un mecanism de tip melc, grupeaza, toaca si stocheaza plantele/tulpinile intr-un cilindru de treierat.

Asadar, in acest caz, si nu numai, este vitala importanta lantului cu pinteni de recoltare din cadrul adaptorului de porumb, respectiv stocarea stiuletelui separat de tulpina-planta. Prin urmare, acest tip de lant de recoltare cu pinteni, pe care il oferim, este fabricat din otel de inalta calitate, care a fost tratat termic pentru o rezistenta si durabilitate maxima. Acest proces de fabricare a lanturilor de recoltare cu pinteni se realizeaza folosind cele mai noi tehnici si implementeaza un design cu role solide pentru performante sporite. De asemenea, in acest context, se pot furniza si pinioanele aferente mecanismului adaptorului de porumb.

Lant culegator porumb pentru campania de recoltat de toamna

In cazul de fata, porumbul este recoltat cu adaptoare de porumb care pot fi cu cadru fix, in versiuni pe 2, 4, 5, 6, 8 si 12 randuri, cu distanta intre randuri de 70 sau 76,2 cm pentru toate tipurile de combine, fapt ce confera o viteza si o acuratete de operare semnificativa.

Lantul de retractie cu cupe poate fi placat cu crom, fapt ce ofera protectie impotriva coroziunii timp de mai multe sezoane de recolta. Tensionatorul de lant semiautomat tensioneaza excelent lanturile cu cupa, fiind usor accesibil pentru ajustarea tensiunii lanturilor. Rotile dintate ale tensionatorului de lant tratate termic au diametrul corespunzator pentru a asigura faptul ca lantul este mai putin sensibil la randurile de conexiune.

Pentru a obtine o oferta sau pentru mai multe informatii despre lantul cu pinteni de recoltare a stiuletelui de porumb, va rugam sa ne contactati si va vom ajuta cu placere.

  • stomil logo Capribelt Ro
  • Ankerflexco logo Capribelt Ro
  • Excelbelt Logo Capribelt Ro
  • Silicone Logo Capribelt Ro
  • Optibelt logo Capribelt Ro
  • SNR-NTN logo Capribelt
  • Temac logo Capribelt Ro
  • Valmont Capribelt Ro